Dansk Dansk | English English

Med en produktion på mere end otte millioner Kloster Hedera om året er MultiGreen.dk Europas næststørste Hederaproducent, og omkring 80 procent af vores færdigvarer eksporteres da også til Euro-lande. Det sker primært via danske og europæiske salgsselskaber.

 

Vi tilbyder vores kunder et koncept, der har rødder i en differentieret volumenproduktion af Kloster Hedera, og som er opdelt i kategorierne Kloster Hedera Classic®, Kloster Hedera Deluxe®og Kloster Hedera Compact®. De tre kategorier matcher hver især forskellige,replica watches kvalitetsmæssige behov, og tilsammen spænder de over omkring 13 forskellige sorter og 4 forskellige pottestørrelser heraf 3 pottestørrelser i bøjlevarer. Vi tilbyder endvidere en nicheproduktion af Ficus Pumila og Ficus Bellus i pottestørrelserne 6, 9 og 11 cm.

 

Med henblik på videresalg/kontraktsalg producerer vi desuden halvfabrikata og færdigvarer af Kloster Hedera og Ficus Pumila og Bellus.  Kloster Hedera ampler  i  15 cm potter samt 4 og 6 pack Kloster Hedera produceres efter bestilling.

 

Brændende engagement

Inspirerende. Levende. Troværdigt. Sådan vil vi gerne møde vores verden og vores kunder. Vi er nemlig meget bevidste om, at ilt er forudsætningen for liv – det gælder et levende samarbejde såvel som dyrkningen af planter.

 

H.C. Ørsted dannede navnet ilt, det danske ord for oxygen, ud fra ordet ild. Og netop et brændende engagement i kunderne og en stor passion for faget er andre af vores kendetegn.

Som kunde hos MultiGreen.dk får du derfor produkter af højeste kvalitet,replika óra webáruház en superprofessionel samarbejdspartner og seriøsitet serveret med smil.

 

Bæredygtige bivirkninger

Det er i sig selv en glæde at arbejde med levende, grønne planter, men glæden bliver naturligvis ikke mindre af, at grønne planter generelt set har en positiv effekt på vores indeklima.

Eksempelvis er et biprodukt af de grønne planters fotosyntese ilt – og ilt anvendes til bekæmpelse af forurening. Samtidig viser en amerikansk undersøgelse, at Hedera Helix simpelthen kan fjerne skimmelsvampesporer fra luften.

Vores kunder – og vores kunders kunder – får med andre ord levedygtige løsninger,replica watches uk der foruden at matche mange forskellige behov også brillerer med en række sunde sidegevinster.

 rolex replika

Hos MultiGreen.dk planter vi tilfredshed