Dansk Dansk | English English

 

 

MultiGreen.dk producere og sælger Kloster Hedera i sorte plastic potter i pottestørrelserne;  6, 9, 11 og 13 cm. Hertil kommer Kloster Hedera bøjler i pottestørrelserne;  6, 9 og 11 cm. Produktion og salg af Kloster Hedera er opdelt i et kvalitets sortiment fordelt over kategorierne Kloster Hedera Classic ®, Kloster Hedera Deluxe® og Kloster Hedera Compact®.


Kloster Hedera Classic ® er til den prisbevidste bruger - som ønsker et produkt der til enhver tid matcher den gældende markedspris.


Kloster Hedera Deluxe® er til den kræsne bruger – som værdsætter et højt kvalitetsniveau og som gerne vil have et mere fyldigt produkt med flere stiklinger og individuelt tilpasset rankelængde.


Kloster Hedera Compact® er til den kvalitetsbevidste bruger – som værdsætter et højt kvalitetsniveau og som gerne vil sikres et fyldigt produkt som er studset og har været sat på afstand.


MultiPack Kloster Hedera

MultiGreen.dk tilbyder endvidere en smart 6-pack med hank, der leveres i grøn, golden eller hvidbroget. Der vil være ca. 12 forskellige sorter at vælge imellem inden for tre farve nuancer .

 

  • Pack’en er udstyret med en hank, som gør det nemt at transportere den hjem, og den er ideel til nyplantning i haver og krukker.
  • Pack’en skal forudbestilles, og der er en leveringstid på min. 12 uger