Dansk Dansk | English English
Grøn frodighed året rundt

Er blomsterne visne i toppen, så plant stedsegrønt i krukkerne. Med efeuen, også kendt som Hedera, er du sikret en lang, holdbar glæde, som lyser op året rundt.

 

Hederaen er en kendt og elsket potteplante, der trives bedst i halvskygge. Hvis du placerer den i stuen, skal det være lyst, men heller ikke direkte i sol. Temperaturen skal være stuetemperatur – gerne køligere om vinteren.

Hedera er særdeles velegnede til udplantning i altankasser og krukker, hvor de kan være med til at understrege sommerblomsternes farveflor. Om efteråret er hedera smukke sammen med cypresser, lyng, hebe og andre planter, som kan tåle lavere temperaturer.

 

Desuden er hedera særdeles velegnet til udplantning i havens bede, hvis du eksempelvis ønsker bunddække. Du kan også plante hederaen, hvor den får mulighed for graciøst at brede sig til siden og opad, f.eks. op ad husmuren eller langs stenbedet.

 

Hedera fås i et væld af bladfarver – grønne – ensfarvede og brogede, gule brogede og hvidbrogede. Bladformen varierer fra hjerteformede over runde til aflange blade.

 

God fornøjelse med hedera – hele året!