Dansk Dansk | English English

Selvom MultiGreen.dk i dag er en supermoderne og højteknologisk virksomhed, hviler den samtidig på en række rodfæstede traditioner. Virksomheden blev nemlig for snart 50 år siden etableret af den nuværende ejers, Henrik Bøg Madsen, forældre.


Gartneriet, der oprindeligt hed TreBøge ApS, blev i 1963 grundlagt af Elna og Erik Bøg Madsen på Fangelvej i Odense S. Siden begyndelsen i de spæde tressere er gartneriet støt vokset, og da parret Henrik og Pia Bøg Madsen i 1997 overtager familieforetagendet, tæller det 17.000 m2 – fordelt på syv væksthuse.
Henrik Bøg Madsen er på dette tidspunkt allerede en rutineret driftsleder på stedet, og den bevidste strategi om volumenproduktion viser sig også hurtigt at være den rigtige vej frem.  For også at kunne høste en salgsmæssig vækst beslutter ledelsen at øge volumen gennem lejede arealer. Fra 2000 til 2004 voksede virksomhedens samlede areal via tre lejede gartnerier til 36.000 m2.


Samtidig ønsker man at imødekomme de voksende krav til internationalisering ved at ændre navn fra TreBøge ApS til MultiGreen ApS.


MultiGreen.dk indtræder 1. oktober 2003 i Living Colours ApS, som er et marketingssamarbejde mellem 7 af Danmarks førende gartnerier. Et samarbejde, der muliggør, at man gennem en udvidet og professionel markedsføring sikrer, at produkter ne bliver mere synlige på det europæiske marked.

rolex orologi replica rolex replica

 

Samarbejdet er ophørt pr. 1.1.2013.

 

                               

 

 


Den stigende europæiske konkurrence kræver desuden et øget fokus på rationalisering af virksomhedens produktionsgange. Derfor opførtes et fuldautomatiseret moderplantegartneri på 7.000 m2 i 2004, hvilket er blevet startskuddet på en ny, fremadrettet orologi replica produktionsstrategi.